4 januari 2017
Dou Zuid-Afrika 2016-2017
Om 7.00 uur kregen we weer een leker ontbijtje en om 8.00 uur vertrok de bus voor weer een lange rit vandaag. Na een uurtje kregen we een koffiestop en daarna gingen we weer op weg richting Durban. Daar kregen we bij een grote mall eerst nog wat vrije tijd om wat te shoppen en te lunchen.
We reden al snel Durban weer uit. De weg werd mooier en mooier, zeker toen we bij de Drakensbergen aankwamen. Gelukkig werd het op dat moment net iets droger, zodat we toch nog goed zicht hadden vanuit de bus. Om kwart voor zes kwamen we aan bij het Gooderson Drakensberg Gardens Golf en Spa Resort. Daar kregen we een mooie grote kamer met een enorm bed.
Om half twee verzamelden we weer en reden we langs het Moses Madhida Stadion waar Nederland heeft gespeeld tijdens het WK in Zuid Afrika. Daarna volgde een korte stadstour door Durban.  Daar zagen we nog een stukje van de Berlijnse muur en hele mooie gebouwen. We gingen verder niet uit de bus, maar dat gaf niets. Het heeft namelijk de hele dag geregend. We maakten nog een koffiestop en gingen weer snel op weg.
We fristen ons wat op en gingen naar het buffet dat er erg goed uit zag en ook erg goed smaakte. Versgewokte groenten, lekker gebraden vlees waaronder bok, nog veel meer lekkers en heerlijke toetjes. Daarna nog een lekker drankje in de bar. Nu vlug warme kleren klaar leggen, want morgen gaan we de Sani Pass rijden en boven in de bergen kan het op dit moment flink koud zijn.