Double click IndonesiŽ 20132011
22 juli 2013
Vandaag weer een  relaxdag. Erik en Anne-Marie waren als eerste wakker. Eerst even wat geÔnternet met een kopje koffie er bjj op ons terras en toen weer een lekker ontbijtje. Annemieke en Anouk volgden als snel en Joris sloeg gewoon het ontbijt een keer over. Verder de hele ochtend fijn in en aan het zwembad gehangen en lekker wat gekletst met twee andere Nederlandse en Belgische stellen.

Toen het tijd was voor de lunch weer een keer naar de hoofdstraat gelopen langs de winkeltjes en tempeltjes en overal op de grond lagen weer mooie bloemenoffertjes. Bij de Laundry boekten we met drieŽn nog een keer een dolfijnentocht voor morgenochtend, omdat het zo mooi was. Van de eigenaresse kregen de dames een klein rieten mandje en Joris een gevlochten armbandje, omdat we al zo veel bij hen geboekt hadden. Van haar zwager kochten de drie dames nog een mooi met schelp ingelegd hangertje en toen snel verder, want het was nu echt heet vandaag. We hadden zin in friet met kroketten en wat was dat lekker na anderhalve week.
Annemieke kocht nog een mooi houten Boeddha hoofd voor aan de muur en toen snel weer terug naar het complex. Daar brachten we de rest van de dag weer lekker door aan het zwembad met de nodige lekkere milkshakes en drankjes er bij. Terwijl we daar lagen zagen we dat ze de tempeltjes van het complex mooi aan het versieren waren. Ze vertelden ons dat ze dit zo ieder half jaar bij de familietempel doen.
Vanavond zijn we weer gaan eten bij Chrono's, het restaurant van vanmiddag, want daar stonden erg lekkere dingen op de kaart. En inderdaad, het lekkerste eten tot nu toe. Waarom ontdekken we dit soort tentjes altijd pas op de laatste dag dat we ergens zijn? Nu niet te laat naar bed, want morgenvroeg moeten we om 6.00 uur weer in de haven.zijn voor onze dolfijnentocht. Dan een ontbijtje en daarna staat als het goed is de taxi klaar om ons naar ons volgende hotel in Sanur te brengen. We hebben hier echt genoten bij Sawah Lovina Bungalows.