Double click IndonesiŽ 20132011
24 juli 2013
Vandaag een kort verslag en maar een paar foto's, want we hebben immers vakantie. Na een lekker onbiijtje wat geshopt in Sanur. Gezellig plaatsje met leuke winkeltjes en restaurantjes. Wat armbandjes, zonnebrillen en een mooie pareo gekocht. Hier ook geluncht en daarna met een taxi weer terug naar het hotel.

Daarna vlug de badkleding weer aan en lekker gerelaxed op de fijne strandbedjes aan zee. Het is hier goed uit te houden, omdat het alijd waait. Soms zelfs iets te hard. Toen de zon bijna weg was nog een lekkere Bintang en cocktails gedronken in de Beach Bar.
's Avonds weer lekker gaan eten bij de Irish Pub hier vlak bij het hotel. We hebben hier gisterenavond ook gegeten en het is daar erg gezellig met live muziek. We konden verzoeknummers roepen en op een gegeven moment zongen ze zelfs "Een beetje verliefd' voor de Nederlanders. In tenenkrommend Nederlands, maar wel erg leuk. Toen we weer terug gingen naar het hotel werden we nog even uitgezwaaid door de band. Hier komen we zeker nog een keer terug.