Double click Amerika 20122011
Vanmorgen om 9.00 uur thuis weggereden. We vlogen met Icelandair om 14.00 uur van Amsterdam via Reykjavik naar Washington DC waar om 19.00 uur plaatselijke tijd zijn geland. Beide vluchten vertrokken mooi op tijd, Ijsland heeft een mooi vliegveld waar we nog wat gegeten hebben. Het taaltje in Ijsland is net Chinees, en het lezen ervan is ook echt onmogelijk. Het is maar goed dat het er ook in het Engels stond.
10 juli 2012
Tijdens de 2e vlucht hadden we plaatsen bij de nooduitgang, met enorm veel beenruimte. Zelfs Joris kon hier languit liggen.
De douane in Washington kostte ook niet veel tijd en de bagage lag al op de band. Snel dus naar de shuttle om naar het hotel te gaan. Onderweg naar het hotel begon het enorm hard te regenen en het water stroomde echt letterlijk van de stoeprand af. Na het inchecken hebben we vlug de koffers op de kamer laten zetten en zijn we in het restaurant van het hotel nog wezen eten. Daarna vlug naar de kamer gegaan om te gaan slapen. We waren allemaal ontzettend moe en morgen moeten we al om 5.30 uur op om op tijd bij het Witte huis te zijn.