Double click Amerika 2015
Een kort verslag vandaag. Vanochtend sliep iedereen lekker net zo lang uit als hij of zij wilde. Daarna lekker een paar uurtjes in en rond de pool. We hoorden het in de verte al rommelen en rond 12.00 uur kwam het onweer recht boven ons hangen. Het begon ineens ook flink te regenen. Dus gingen we binnen maar verder luieren. We maakten het reisverslag en appten en skypten nog wat met het thuisfront.

Om 15.00 uur trokken we er toch nog maar even op uit. Naar de Loop, een groot winkel- en restaurantgebied. Omdat het regende reden we gewoon met de auto van de ene naar de andere winkel. Joris slaagde nog voor een mooie trui bij Old Navy. Er was ook een Party City. Wat een geinige winkel. Alles op feestartikelengebied kun je hier vinden. Alles hangt per thema en op kleur. Overal mooie heliumballonen en zelfs de flessen helium kun je hier gewoon zo kopen. Verder snoep, snoep en nog eens snoep. Ook weer op kleur gesorteerd.
13 augustus 2015
Tegen 17.30 uur besloten we hier ook maar te gaan eten. We deden dit bij BJ's Brewery. De dames hadden een pasta, Joris chickenwings en spareribs en Erik een steak. We dronken er nog een eigen biertje van BJ's bij. Het was zoals gewoonlijk weer veel te veel, maar wel erg lekker. En van de lekkerste maaltijden deze vakantie.
Daarna reden we via de Walmart voor nog een paar boodschappen weer terug naar de villa. Onderweg zagen we een mooie rood gekleurde lucht. In de villa ging iedereen weer lekker iets voor zichzelf doen. We aten nog ijs met Magic Shell (chocoladesaus die vanzelf hard wordt op je ijs). En dan op tijd naar bed, want morgen gaan we naar ons tweede Disneypark, de Hollywood Studio's. Hopenlijk met iets beter weer als vandaag.