Double click Amerika 2015
Iedereen sliep vandaag weer zolang al hij/zij wilde. Toch wel lekker om de drukke pretparkdagen af te wisselen met relaxdagen. Anne en Erik waren toch weer op tijd wakker. Anne ging lekker buiten in het zonnetje liggen met af en toe een frisse plons in het zwembad en Erik ging bij de Harley Davidson Shop naar motors kijken. Rond een uur of elf kwam Anouk uit bed en Joris volgde een uurtje later. Net toen Erik weer thuis kwam met lekkere Café Latte en Caramel Machiatto van de Starbucks. Intussen hoorden we harde muziek bij onze Spaanstalige buren en toen we naar buiten keken zagen we dat ze aan de voorkant van hun villa een kinderfeestje aan het voorbereiden waren. Een grote tent, tafels en stoelen met grote gekleurde strikken. Allemaal ballondieren en een ballonnenpalmboom. Zag er erg leuk uit.
15 augustus 2015
We luierden allemaal nog wat verder en toen besloten we om nog een keer te gaan shoppen. Dit is ten slotte het laatste weekend van de tax free sales. We gingen naar de Florida Mall. Zoals we al wel hadden verwacht was het verkeer rond de mall erg druk en ook de parkeerplaats stond al erg vol. Wij reden zo ver mogelijk naar achteren en daar was nog plaats genoeg. Die Amerikanen willen allemaal zo ver mogelijk vooraan parkeren. Voor een late lunch gingen we naar de enorme vernieuwde foodcourt. Anouk en Anne namen een lekkere taco en nacho's van de Taco Bell, Joris een pizzapunt en knoflookbroodjes van de S'barro en Erik een broodje kip teryaki van de Subway. Hij moest er even op wachten, er waren maar 38 mensen voor hem. Gelukkig gaat het in zo'n foodcourt snel. Ondanks de drukte hadden we ook meteen een tafeltje en het smaakte allemaal weer lekker. Vooral de nacho's vielen goed in de smaak.
Hierna gingen we onze favoriete winkels in en Joris en Anouk vonden nog wat truien en t-shirts bij de Abrecrombie, de Hollister en de pas door Anouk ontdekte Garage. Anne nog een paar slippers van de Aeropostale en wat lekkere badspulletjes van de Victoria's Secret. Ook de make-up van de Sephora werd door de dames ingeslagen. Erik had helaas alleen een nieuw batterijtje voor zijn horloge dat stil was komen te staan.

We wilden nog naar Downtown Disney om daar wat rond te kijken en te gaan eten bij de Planet Hollywood, maar toen we onderweg waren begon het gigantisch te onweren. We zagen overal lichtflitsen om ons heen en toen begon het keihard te regenen. Arme buren met hun kinderfeestje buiten. De lucht was helemaal donker en ook richting Downtown Disney werd het er niet beter op. We besloten dan ook maar om dit een andere keer te doen en terug te gaan naar de villa. Daar maakten we een lekkere pan spaghetti met brood en Aļoli. Joris bestelde een gigantische pizza bij Pappa John's waar we morgen ook nog van kunnen lunchen. Morgen hebben we nog niets speciaals in de planning. Hopen dat het dan weer is opgeklaard.