Double click Amerika 20122011
Na een versgebakken warme wafel werden we vanmorgen om 8.30 uur opgehaald door Moturis. Een uurtje te laat, want ze hadden de chauffeur naar het verkeerde hotel gestuurd. Drie kwartier later waren we er. Eerst kregen we een instructiefilmpje te zien, maar alleen de slide out is nieuw voor ons. Daarna de nodige papieren en toen op naar de camper. Wat een groot ding en wat een ruimte met die slide out. We hebben drie tweepersoonsbedden en dan nog een bank en een stoel. Hier redden we het wel mee de komende tijd. Op een paar mankementen na waar we later op de dag pas achter kwamen, zoals een afgebroken laatje en een gordijn aan de voorkant dat niet past. Gelukkig heeft Joris dit alweer opgelost. Het laatje melden we nog wel bij Moturis.
16 juli 2012
Onze eerste stop was bij de Premium Outlets in Aurora, waar we allemaal weer het één en ander hebben gescoord. Erik zelfs een mooie Spyder jas voor weinig.
Daarna reden we naar Michigan City in Indiana. Onze derde staat deze vakantie na Washington in Virginia en Chicago in Illinois. Hier gingen we eerst naar de Wal Mart voor onze eerste boodschappen. Wat een mega grote winkel is dit toch, de Makro is er niets bij.
Daarna was het even zoeken naar de campground in Indiana Dunes State Park. We hadden de camper al bijna op de verkeerde campground neergezet, maar gelukkig kwamen we een parkwachter tegen die ons de goede weg wees. We kwamen aan bij een campground midden in de bossen. Eerst maakten we de bedden op en terwijl Erik de bbq in elkaar ging zetten, pakte de rest de koffers uit.  Jammer genoeg werden we buiten lek geprikt door de muggen, dus besloten we alles maar binnen op te eten. Daarna naar bed, want we waren intussen gesloopt. Toch altijjd weer vermoeiend zo'n eerste dag in de camper.