Double click Amerika 2015
Joris en Anouk sliepen vanochtend lekker uit. Erik en Anne deden het ook lekker rustig aan en tegen 10.00 uur gingen ze naar de Kissimmee Golf Club om wat balletjes te slaan op de driving range. Bij de villa horen twee golfsets, dus we hoefden alleen maar een emmer ballen te halen. We konden lekker in de schaduw onder een overkapping gaan staan. Erik had dit al eerder gedaan en sloeg de ballen een aardig eind weg. Voor Anne was het de eerste keer, maar het lukte toch om een aantal ballen een eindje weg te slaan. Wel even oppassen voor de vele kraanvogels die hier rondliepen.
18 augustus 2015
Op de terugweg kwamen we langs het vliegveld van Kissimmee en hier was ook het Warbird Museum. Klein, maar wel mooi om even gezien te hebben. Waarschijnlijk een uit de hand gelopen hobby van iemand met mooie oude vliegtuigjes en spullen uit de tweede wereldoorlog. Ook een heel arsenaal aan wapens.
Onderweg naar de villa haalden we koffie met iets lekkers bij de Starbucks. Voor ons onze lunch en voor de kids hun ontbijt. Daarna snel de zwemkleding aan en in het zwembad. Heerlijk zo'n lekker koel zwembad bij de hand en wat liggen die dikke kussens op de ligbedden toch heerlijk.
Tegen drie uur gingen we naar de Premium Outlets op de Vineland Avenue. Deze outlet stelde niet zo veel voor, maar we vonden nog wel een mooie kerstsok voor onze open haard. Daarna gingen we naar de Mall at Millenia. Een ontzettend mooie mall en lekker overdekt, dus met airco. We slaagden voor het één en ander bij de Abercrombie en Fitch en de Hollister en bij de Godiva haalden we een lekker chocoladeijsje en chocolade en oreo shakes. Heerlijk zijn die hier. We mochten ook nog een bonbon uitzoeken. Toen we buiten kwamen zagen we dat het geregend had, maar intussen was het alweer opgeklaard. Goede timing dus.
We reden een stukje verderop naar een Pepper Palace. Joris had vorig jaar in Gatlinburg bij deze winkelketen pepersaus geproefd en er later spijt van geen flesje gekocht te hebben. Helaas was hij hier uitverkocht. Er ging iemand bellen en er blijkt morgen een vracht te komen met precies één flesje van de saus die Joris wil hebben. We kunnen hem van de week op komen halen. Missie geslaagd.
Toen we vorige week in de villa aankwamen hadden we al gezien dat onze bbq die we vorig jaar in de garage hadden laten staan er nog stond. We reden dan ook via de Publix terug naar huis. Daar haalden we vlees, stokbrood, lekkere salades en vers fruit voor de bbq. Fijn om weer een keer in de villa te eten en nog erg lekker ook. Nu verslag maken en weer een aflevering van America's Got Talent kijken met weer een lekker biertje en wijntje er bij.