Double click Amerika 20122011
Vanmorgen weer lekker even met een kop koffie buiten gezeten en daarna ontbeten. Om 9.00 uur mochten we als resortgasten het pretpark al binnen, maar eerst werd natuurlijk het volkslied gespeeld. Joris en Erik liepen snel door naar de Top Thrill Dragster. Ze konden meteen instappen. Bij deze baan wordt je met een noodgang gelanceerd, recht omhoog en aan de andere kant weer stijl in een kurkentrekker naar beneden. Hierna deden ze nog een aantal banen, waaronder de Mean Streak. Een hele mooie houten achtbaan, maar wel een waarbij je door elkaar werd gerammeld. Ook Anouk stapte bij de meeste banen in. Anne-Marie was vandaag de fotograaf en bij het wachten was er iedere keer wel weer een Amerikaan die in was voor een gezellig gesprekje. Het werd vandaag gelukkig nog "maar" 31 graden met een beetje wind erbij. Het park is heel mooi aangelegd en bovendien ligt het  midden tussen de bomen, dus ook lekker veel schaduw. Om 10.00 uur ging het park voor iedereen open, maar ook toen werd het niet veel drukker en waren er bijna geen wachtrijen. Om 12.00 uur hadden we dan ook de mooiste banen al gehad.
18 juli 2012
We gingen dan ook even terug naar de camper om soep en een broodje te eten. Daarna gingen we lekker een uurtje zwemmen en werd er nog even geskypet. Toen weer op ons gemak terug naar het park voor nog wat banen en Erik en Anne-Marie gingen nog even in het reuzenrad voor een mooi uitzicht over het park. Ook bezochten we nog een show met extreme sports.
Rond een uur of zes gingen we net buiten park eten bij de TGI Friday's. Weer  erg lekker. We hadden nu echt alles wat we wilden doen wel gehad. Via het strand liepen we dan ook weer terug naar de camper. Je zou hier echt bijna denken dat je aan zee zit, i.p.v. aan een meer. Tegen negen uur liepen we nog even terug naar het park voor de Luminosity Show. Een show met zang, dans, een dj, lasers en vuurwerk. Heel erg mooi. Toen deze show was afgelopen konden Joris en Erik nog net snel een keer in de Dragster en toen was de dag in Cedar Point toch echt voorbij. Morgen gaan we verder naar Niagara Falls.