Double click Thailand 20112011
1 aug 2011
Lekker nog een dagje gerelaxed vandaag. Erik en Anne-Marie waren vandaag al vroeg wakker en na het ontbijt dus ook al vroeg op het strand. Terwijl Erik probeerde om online in te checken ging Anne-Marie een stukje over het strand wandelen. Je kon zien dat de zee vandaag nog steeds ruw was en ook niet helder. Zo vroeg op de ochtend zijn er ook nog geen strandverkopers, lekker rustig dus. Om een uur of tien gingen de kinderen ontbijten en voor het eerst deze vakantie moesten ze wachten op een tafeltje. Het was ineens heel druk in het hotel en er zijn nu ook veel Nederlanders. Je kunt echt merken dat de bouwvak begonnen is.
Rond twaalf uur gingen de dames lekker lunchen bij een strandtentje iets verderop. Een lekkere tonijnsandwich en een verse vruchtenshake. Daarna nog een French Manicure op het strand en Annemieke kreeg zelfs nog even een nek- en schoudermassage. Zo konden we er wel weer even tegen. Erik en Joris bleven op het strand voor de lekkere kipsaté van ons satévrouwtje. Intussen zagen ze de huiskat van het hotel ook lekker lunchen. Die ving namelijk een hagedis die hij lekker oppeuzelde. Verder de hele dag lekker gezwommen en geluierd.
Na het douchen ging Erik zijn pak nogmaals passen en het pastte perfect. Het pak wordt nog een keer mooi geperst en morgenvroeg kan hij het ophalen. Daarna gingen we lekker eten bij de strandtent van tussen de middag. Alle tafeltjes op het strand waren nu gezellig gedekt en overal hingen gekleurde lampjes. Het eten was lekker en het Chang bier en de cocktails smaakten ook prima. Tijdens het eten zagen we overal vuurwerk dat hier op het strand te koop wordt aangeboden. Zelf kochten we een wensballon en die lieten we na het eten met behulp van de ober en de bewaker van het naastgelegen resort op. Dat viel nog niet mee, want het waaide ineens erg hard, maar uiteindelijk lukte het. Een mooie afsluiting van een geweldige vakantie. Morgen gaan we op ons gemak ontbijten en daarna de koffers inpakken. We kunnen dan nog even lekker genieten van het strand en om 19.40 uur vliegen we weer naar Bangkok. Van daaruit naar Qatar en dan helaas weer naar huis.