2 augustus 2015
Double click Amerika 2015
Joris en Anouk sliepen weer lekker uit. Erik en Anne waren weer op tijd wakker en gingen een klein stukje verderop naar het Shingle Creek Regional Park. We hadden de ingang al een paar keer zien liggen aan de drukke 192. Ongelofelijk zo'n mooi natuurgebied aan de rand van alle drukte. We huurden een tweepersoons kayak en peddelden een flink stuk het park in. We peddelden langs mangrovebossen met aan de takken mooi Spaans mos. Het water was spiegelglad en dat zorgde ervoor dat alles prachtig werd weerspiegeld. Op een gegeven moment hoorden we het verkeer van de 192 niet meer. Alleen nog maar vogels en krekels. Behalve wat vogels zagen we verder geen wildlife, maar dat maakte de tocht niet minder mooi. Dit was echt genieten. Na dik een uur waren we terug bij de kanoverhuur en we besloten nog een stuk de andere kant op te peddelen onder de 192 door. Hier was het gebied wat weidser en uitgestrekter, maar ook erg mooi. Na bijna twee uur peddelen leverden we de kayak weer in. Het was heerlijk op het water in de schaduw van de bomen. Een echt pareltje en dat zo dicht bij de villa.
20 augustus 2015
Een klein stukje verderop haalden we nog koffie met lemon pound cake bij de Starbucks en deze namen we mee naar de villa. Daarna trok Anne snel haar bikini aan en ging lekker bij het zwembad liggen, met af en toe een lekkere koele plons. Erik ging nog wat balletjes slaan bij de Kissimmee Golf Club. Toen hij tegen twaalf uur terug kwam waren de kids ook wakker. We lunchten gezellig samen en skypten nog wat met het thuisfront.

Rond twee uur reden we naar de Altamonte Mall die toch wat verder weg lag dan we hadden gedacht. Het was intussen weer gaan regenen, dus een goede beslissing om te gaan shoppen. We kwamen onderweg langs downtown Orlando en langs het stadion van de Orlando Magic. Jammer dat er nu niet gebasketbalt wordt. Dat hadden we graag een keer meegemaakt. In de Altamonte Mall vond Joris nog wat shirtjes bij de Aeropostale en zijn favoriete deo en Anne kocht er een korte broek. Bij de Dairy Qeeen haalden we een lekker ijsje en shakes.
Bij een andere mall haalden we de pepersaus van Joris op die intussen klaar stond en daarna gingen we naar de ernaast gelegen Premium Outlets aan de International Drive. Toen we hier aankwamen zagen we de wolken samen pakken en boven op de wolken een soort van regenboog. Een mooi en heel vreemd verschijnsel. Zoiets hadden we nog nooit gezien. In de mall kocht Joris nog een mooi shirt bij de Guess. Verder niets meer, maar ach we hebben intussen ook wel genoeg gekocht. Het moet ook allemaal nog in de koffers passen. Het was intussen al half zeven en we besloten om bij de foodcourt te gaan eten. Rijst en noedels met bourboun en orange chicken. Voor Erik een footlong chicken teryaki van de Subway en zo hadden we weer lekker en gemakkelijk gegeten.
De lucht was intussen weer gitzwart geworden, het leek al wel nacht. Vlug reden we een stukje verderop nog even naar de Famous Footwear. Intussen begon het gigantisch te onweren. Toen we goed en wel in de winkel waren sloeg de bliksem ergens vlakbij in. De ruiten trilden er van. Wat een klap. Anouk vond eindelijk slippertjes van Aerosoles. We waren al heel de vakantie op zoek geweest naar haar maat en ook Anne vond een paar mooie sandaaltjes van Aerosoles. We hadden vanavond eigenlijk naar de film de Minions gewild of willen minigolfen. De film draaide helaas vanavond niet en minigolfen werd hem ook niet met dit weer. Op weg naar de villa dan maar weer. Onderweg bleef het vreselijk onweren. Aan alle kanten lichtflitsen en enome knallen. We stopten nog even bij de Walmart, want het bier, fruit en brood waren op. Daarna snel naar de villa. Hier zitten we lekker droog en we vermaken ons wel met ons viertjes.