Double click Amerika 2015
Vandaag de laatste dag waarop we onze Disneypas gebruiken. We gingen hiervoor naar het Magic Kindom om nog wat dingen te doen waar we de eerste keer niet aan toe waren gekomen. Toen we bij het park aankwamen ging dit ook meteen open. De meeste mensen liepen meteen naar de Seven Dwarfs Mine. De nieuwste attractie waar in de twee weken dat we hier zijn geen fastpass meer voor was te krijgen. De rij was nog niet zo lang dus gingen we er maar in staan. Meteen kwam er een medewerker langs om te zeggen dat er een technische storing was. Veel mensen gingen weer uit de rij, maar wij besloten toch even af te wachten. Ze waren de karretjes al aan het testen en inderdaad, twintig minuten later ging de baan weer open. We konden snel door de wachtrijen lopen en zagen onderweg nog wat mooie interactieve dingen. Dat doet Disney goed hier. Uiteindelijk bleek het een achtbaan te zijn met een snel stuk, daarna een langzaam stuk zogenaamd door de mijn van de zeven dwergen. Erg mooi gemaakt en daarna weer een snel stuk. Leuke baan, maar ook hier waren we weer blij geen uren voor te hebben hoeven wachten.
21 augustus 2015
Daarna gingen we naar Space Mountain. Helaas was er iets mis gegaan met het vastleggen van de fastpass. De wachttijd was 30 minuten en de meeste dagen hadden we wachttijden van anderhalf uur gezien. Toch maar in de gewone rij dan. Ook hier weer een interactieve wachtrij met computerspelletjes. De attractie zelf was een achtbaan in het donker. Helaas niet zo'n soepele baan, maar deze staat er natuurlijk ook al lang.

Vervolgens kwamen we langs Monsters en Co met maar tien minuten wachttijd. Hier gingen we ook in en dit bleek een show met stand in comedians te zijn. Heel erg grappig, wat waren ze hier snel met hun woordgrappen naar het publiek toe.
Op Mainstreet liepen we weer tegen een mooie parade aan. We bleven even staan kijken en haalden daarna lekker wat kouds te drinken voordat we naar de  populaire Jungle Safari gingen. We konden zo doorlopen en instappen, terwijl de gewone wachttijd toch al 90 minuten was. We gingen met een boot langs allemaal dieren en Afrikaanse huisjes. Leuk gedaan, maar het viel wel in het niet bij de Safari langs echte dieren van eerder deze week.
Op weg naar de lunch zagen we een show met Disneyfiguren op het kasteel.We aten een lekkere kop tomatensoep en flatbread voor de lunch en Erik nam kipnuggets. Daarna was het tijd voor onze derde en laatste fastpass. Nog een keer in de Haunted Mansion en we vonden hem alweer erg leuk. Het was intussen 12.30 uur en we vonden het zo wel mooi geweest. Tijd om afscheid te nemen van de Disneyparken. We hebben alles kunnen doen wat we wilden doen en steeds ook geluk gehad met het weer. Als we andere dagen hadden gekozen hadden we lang niet zo veel kunnen doen.
Snel terug naar de villa waar Anouk en Anne lekker het zwembad in sprongen. Erik en Joris gingen nog even een balletje slaan op de driving range. Rond een uur of vijf aten we een gebakken eitje en nachochips met guacamole en tacosaus die we nog over hadden van van de week. Om 18.30 uur reden we naar Downtown Disney waar we in de enorme AMC bioscoop de Minions gingen kijken. Eerst haalden we een beker drinken bij de automaten waar je uit wel honderd smaken kon kiezen. We namen de voordelige large beker, dit was meteen een liter. Hier deden we met zijn vieren mee en we hadden aan het einde van de film nog over. De film was ontzettend leuk, we hebben erg gelachen. Onderweg naar huis zagen we nog het vuurwerk van Epcot. Een mooie afsluiter van onze Disney dagen.