Double click Amerika 2015
Na weer een lekkere luie ochtend aan het zwembad gingen we met zijn drieŽn naar Celebration. Joris bleef liever in de villa. Celebration is een door Disney gecreŽerd stadje met prachtige huizen. In het centrum is een mooi aangelegd meer met winkeltjes en restaurantjes er omheen. Alles ziet er hier perfect uit. Er zijn dan ook veel regeltjes, bijvoorbeeld over de hoogte van je gras. Erg mooi allemaal, maar dat zou voor ons toch iets te ver gaan. Doet een beetje denken aan de perfecte stad uit de film de Truman Show.

Bij het Street Market Cafť gingen we lunchen. We namen allemaal een lekkere omelet. Daarna liepen we een stukje langs het meer. De alligators lieten zich helaas niet zien. We liepen nog even bij de Woof Gang Bakery naar binnen. Een dierenspeciaalzaak met de meest prachtige hondenkoekjes en alles wat je maar voor je hond kunt bedenken. We gingen nog even lekker in de schommelstoelen bij het meer zitten en haalden bij de Starbucks een lekkere koffie.
22 augustus 2015
Via de Publix, waar we nog wat boodschappen deden voor de bbq vanavond, reden we weer terug. Wel met nog een tussenstop bij de Krispy Kreme om wat donuts te kopen. Al veel over gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Toen we net terug in de villa waren begon het weer te onweren en even later weer flink te regenen. Dan maar alvast even een wasje aanzetten. We willen zoveel mogelijk schoon mee naar huis nemen, want een dag na aankomst vertrekken we alweer naar Denemarken om Anouk weg te brengen voor haar studie in Denemarken. Met die grote wasmachine en droger hier is dat geen probleem. Joris en Anouk vermaakten zich intussen met een potje poolen op het poolbiljart.
Gelukkig was het weer op tijd opgeklaard voor de bbq. Het smaakte allemaal weer prima. Daarna reden we naar Oldtown Kissimmee waar op zaterdagavond allemaal oldtimers te bewonderen zijn. Het waren er wat minder dan vorig jaar, waarschijnlijk vanwege het wisselvallige weer, maar er stonden toch weer veel mooie auto's bij. Nu verslag maken en lekker wat relaxen en dan morgen helaas alweer onze laatste dag in de villa. Wat vliegt de tijd hier.