Double click Amerika 20122011
Met een kop koffie en een ontbijtje zaten we vanmorgen buiten aan de picknicktafel lekker naar de eekhoorntjes te kijken. Daarna reden we op ons gemak via de andere kant van het Seneca Lake naar de Premium Outlets in Waterloo. Het was een mooie route langs het meer, door het groen en door mooie dorpjes. In de outlet werd natuurlijk weer het een en ander gekocht. We aten een lekker broodje van de Subway en gingen weer verder. Onderweg kwamen dachten we even dat we weer in Europa waren. Eerst kwamen we langs Verona en Rome en even later zelfs door Barneveld.
22 juli 2012
Eerst een uurtje over de snelweg en daarna via een Scenic Byway richting de Adirondacks. Het werd al snel bergachtig en we reden steeds hoger, door mooie bossen. We gingen naar het plaatsje Old Forge. Onderweg kochten we nog wat hout en toen snel door naar de campground. We kregen alweer een prachtig plekje in het bos. Snel maakten we een pan spaghetti en die aten we weer buiten op. Daarna liepen we via het meer, waar de camping aan ligt, terug naar Old Forge. Daar speelde een band aan het meer. We hebben even geluisterd, maar het was niet helemaal ons ding. We wandelden nog even door het leuke dorpje en gingen toen een potje midgetgolfen. Wat een baan. Alles liep scheef, maar toch leuk.
Intussen was het donker geworden en liepen we weer terug naar de campground. Helaas kwamen we onderweg geen beren tegen. Erik en Joris probeerden nog een kampvuur te maken, maar wat een ......hout. Veel rook, weinig vuur. Nu nog even de website bijwerken en dan een beetje op tijd naar bed. Morgen moeten we vroeg op, want we hebben een paardrijtocht afgesproken.