Double click Amerika 2015
Vanochtend gooiden we wat oud brood bij het voederhuisje achter de villa en daar waren onze vriendjes de eekhoorns weer. Ze renden achter elkaar aan en peuzelden bovenop het voederhuisje het brood op. De kids sliepen uit en Anne gingen nog lekker even aan het zwembad zitten. Erik ging nog even naar de golfbaan. Heerlijk deze ochtenden, jammer dat ze nu alweer voorbij zijn. Intussen draaiden we de laatste wasjes.
23 augustus 2015
Iets na de middag gingen Erik en Joris op weg naar de Orlando Gun Club waar we vorig jaar ook waren geweest en de dames gingen intussen naar de Florida Mall. Onderweg hiernaartoe stopten we eerst nog even bij een Walmart en hiernaast zat een Guitar Center. Natuurlijk gingen we hier ook even binnen. Wat een prachtige muziekwinkel is dit toch. Ze hadden de favoriete gitaren van Joris en Anouk ook hangen. Helaas hing hier toch een te hoog prijskaartje aan. Naast het Guitar Center zagen we een Halloween winkel. Wat een leuke spullen hadden ze hier. Enge animatronics, alles op het gebied van verkleedspullen, prachtige maskers en spullen om je huis en tuin helemaal om te toveren in Halloween sfeer.
Daarna werden Anne en Anouk afgezet bij de Mall. Ze scoorden hier nog een leuke trui en broek van de Hollister. Erik en Joris waren al snel bij de Gun Club.  Ze schoten met een Glock 17 en een AR15. Wat een terugslag weer met deze laatste, maar toch lukte het Joris om het doel precies in het midden te treffen.
We hadden weer afgesproken bij de Barnes en Noble tegenover de Mall. Anne en Anouk liepen hier naar toe, maar dat viel nog niet mee in de hitte. Bij de Starbucks in de Barnes en Noble namen we allemaal wat te drinken met iets lekkers er bij. Anne had een stukje cheesecake van de Cheesecake factory die ze hier ook verkochten. Erg lekker. Bij de Barnes en Noble vonden we eindelijk boekjes om de quarters van alle staten waar we geweest zijn in te stoppen. We verzamelen deze al jaren.

Daarna gingen we een stukje verderop naar de Pirates Cove minigolfbaan. Een erg mooi aangelegde baan in piratenstijl, compleet met piratenschip en watervallen. Je kon kiezen voor de scenic of de challenging kant. Natuurlijk kozen wij voor de challenging kant. Wat een leuke baan. Verrassende banen, soms met de kans dat je balletje in het water verdween en zelfs een baan in het piratenschip. We hadden veel lol en het lukte nog vrij aardig ook.
Intussen was het 18.30 uur en we gingen nog een keer terug naar de Loop om bij BJ's Brewhouse te eten. Een lekkere afsluiting van alweer een leuke dag. Nu zijn we weer terug in de villa waar we de koffers in gaan pakken. Morgen rijden we terug naar Fort Myers Beach. Terug naar waar we begonnen zijn voor onze laatste dag in Florida. Dinsdag vliegen we van daar terug naar Düsseldorf waar we woensdagochtend aan zullen komen.