Double click Amerika 2015
Nadat we de laatste spulletjes hadden ingepakt vertrokken we om 10.00 uur uit de villa. We hebben het hier weer enorm naar onze zin gehad en zouden best nog wat langer hebben willen blijven. We tankten nog even hier in Kissimmee, want de benzine is hier wel heel goedkoop. Voor $30 gooiden we de tank nog even vol. Het statepark dat we nog wilden bezoeken staat onder water door de hevige regenval de afgelopen tijd. Daarom reden we de snelste weg naar Fort Myers Beach. Altijd nog zo'n 3 1/2 uur. We kwamen langs ranches, kleine dorpjes die niet zo veel voorstelden. Vlak grasland met hier en daar koeien en verderop bossen. Als er geen Spaans mos in de bomen had gehangen en er af en toe geen verdwaalde palmboom stond, dan zou het net zo goed Nederland geweest kunnen zijn.
24 augustus 2015
We aten rond 12.00 uur een broodje bij de Subway en daarna snel weer verder. Eindelijk zagen we weer bekend terrein om ons heen en daarna de bekende brug naar Fort Myers Beach. We waren nog te vroeg om in te checken, dus parkeerden we de auto bij Times Square. Hier haalden we nog lekkere shakes en ijsjes bij de Dairy Queen. Jammer dat ze die bij ons niet hebben. We liepen nog even de pier op en daar zagen we een pelikaan die lekker lag te chillen. Intussen hield hij met zijn kraaloogjes een visser in de gaten. Vast van plan om een visje te stelen.
Bij de Publix haalden we een bak vers fruit en een doosje met cinnamon buns voor ons ontbijt morgenvroeg, want dat zit er in ons hotel niet bij. Rond half vier kwamen we aan bij het Outrigger Beach Resort. Onze kamer was al klaar en gelukkig lukte het hier om ook weer een extra bed op de kamer te krijgen. De kamer zag er prima uit en wat een leuk hotel. Direct aan het witte zandstrand. Met zwembad, tikibar en palmbomen. We doken al snel het zwembad in, maar helaas was het water niet zo koel als in de villa. Toch even lekker.
We hadden geen zin om uit eten te gaan. Intussen zijn we een beetje uit eten moe geworden. We haalden dan ook een paar lekkere pizza's. Daarna liepen we lekker even over het strand. We dronken wat bij de tikibar, waar ook een gitarist aan het spelen was en intussen zagen we de zon steeds verder zakken. Op de fijne ligbedden op het strand gingen we de zonsondergang bekijken. Het was heel helder, dus ook een mooie zonsondergang. Het was zo lekker aan het strand dat we nog een tijdje bleven zitten. Een mooie laatste avond in Florida.