Double click Amerika 2018
25 juli 2018
Een lekker kort verslag vandaag :). We hebben namelijk niet veel  meer gedaan dan geshopt, gegeten en gedronken. We ontbeten vanmorgen weer met het lekkere versgebakken brood van Edna. Daarna stopten we al onze spullen weer in de auto, namen we afscheid en gingen we op weg. Een half uur later stopten we alweer bij een Old Navy waar we alledrie leuke shirts kochten. Weer een half uur verderop bezochen we de Woodburn Outlets en ook hier vonden we alledrie het een en ander naar onze zin. Bij de ernaast gelgen Panera aten we een lekkere kop soep en een sandwich en daarna gingen we weer op weg richting Portland
Maar eerst namen we nog de aflslag naar Happy Valley waar we de Clackamas Mall bezochten en ook hier slaagden we weer goed voor het een en ander. Anouk kocht ook nog wat boeken bij de Barnes en Noble terwijl Erik en Anne lekker koffie dronken bij de inpandige Starbucks. Voordat we weer op pad gingen aten de dames in de foodcourt nog een paar garlic breadsticks van de Sbarro. Wat zijn die toch lekker en Erik at een cinnamon swirl van Auntie Anne's. Ook erg lekker.
Daarna reden we al snel Portland binnen. We reden aan de ene kant van de rivier en aan de ander kant zagen we downtown Portland al liggen. Over de rivier liggen ontelbare mooie bruggen. Aan deze kant van de rivier was het ook wel druk, maar niet zo druk als aan de overkant. Zo reden we mooi de spits voorbij en even later kwamen we aan bij het Viking Motel. Daar kregen we op de begane grond een mooie ruime kamer en we konden de auto lekker voor de deur parkeren.
Nadat we alle spullen naar binnen hadden gebracht namen we een Uber naar Mississippi Anenue. Dit is een gezellige straat met restaurants, cafeetjes en brouwerijen. We aten eerst lekkere pizza bij Mississippi Pizza. Daarna liepen we een stukje door de gezellige straat. Bij de StormBreaker Brewery pobeerden we in de biertuin eerst een flight biertjes van deze brouwerij. Daarna kozen we allemaal hiervan nog een lekker biertje terwijl de lampjes aangingen en de temperatuur ook wat aangenamer werd. Niet alleen in Nederland is het nu ontzettend warm, maar ook hier is het vandaag en de komende dagen heel erg warm. Veel warmer dan normaal, maar wij hebben gelukkig goede airco  op onze kamer dus wij slapen vanacht wel. Morgen gaan we Portland verder verkennen.