Double click Thailand 20112011
27 juli 2011
Vandaag een kort verslag. Heerlijk niets gedaan. We gingen om 10.00 uur ontbijten. Tot nu toe is het ontbijt nog steeds goed geweest, maar dit ontbijt is wel heel uitgebreid. Er was zelfs sushi en vooral de zelfgemaakte yoghurt viel goed in de smaak. Erik liet weer een lekker ommeletje voor hem bakken. Dit alles aten we op in het mooie openluchtrestaurant. Daarna gingen we naar het strand. We wilden zelf handdoeken pakken, maar die werden al voor ons op onze strandbedjes gelegd. Daar lagen we dan met een mooi uitzicht op de baai en de vissers die nu het eb was met stokken aan het vissen waren en schelpdieren aan het zoeken waren. Anouk en Anne-Marie liepen ook de zee in. Het is hier heel ondiep en je kan tot ver de heldere zee inlopen. Overal zie je kleine vissen wegschieten. We zagen een zeekomkommer en Anouk vond nog een paar mooie schelpen.
De hele dag kwamen er weer strandverkopers voorbij en Joris en Annnemieke kochten nog een mooie zonnebril. Een "echte" Rayban en een Channel. Zelfs voor onze lunch hoefden we niet op te staan. Er kwam een Thais vrouwtje met een mobiele bbq die ontzettend lekkere satetjes voor ons bakte. Een ander vrouwtje kwam voorbij met loempia's en een soort berliner bollen. Ook al zo lekker. Ons drinken haalden we bij dezelfde strandverkoper als gisteren. We kregen er regelmatig een zakje pinda's en een tros minibananen bij. Verder lekker af en toe het water in, wat gelezen en geslapen. Heerlijk, zo houden we het hier wel uit.
Anouk en Anne-Marie wilden ook nog even wat actiefs doen en gingen nog even kanoŽn. Ook hier hoefden ze niet ver voor, want deze lagen recht voor onze neus. We zagen nu dat het water ontzettend ver ondiep blijft. Wel wordt het steeds rotsachtiger en af en toe zie je wat vissen. Lekker zo op het water. Aan het einde van de middag gingen de kinderen alvast douchen en een dvd-tje kijken die je hier gratis kunt lenen. Erik en Anne-Marie dronken nog een lekker Chang biertje en gingen toen ook douchen. Zojuist werd er weer een mooie orchidee gebracht. Straks gaan we lekker eten bij de Italiaan van het hotel en we hopen dat deze net zo goed is als bij het Amari hotel in Bangkok. Daarna gaan de dames lekker shoppen.