Double click Amerika 20122011
Vannacht regende het flink, maar vanochtend was het al weer droog. We vertrokken op tijd naar onze laatste campground. We reden uren over de snelweg door de bossen. Overal waar je ook maar kijkt bossen. We kunnen ons voorstellen dat het hier in de herfst helemaal prachtig moet zijn. Nu werd het eerlijk gezegd op een gegeven moment wel een beetje eentonig. We kwamen weer door plaatsjes met de meest wonderlijke namen en zelfs door Holland. Net voorbij Holland reden we onze achtste staat van deze vakantie binnen, namelijk Connecticut. Een goed uur later waren we weer in de staat New York. Morgen rijden we nog door onze negende staat, New Jersey en dan hebben we alle negen staten van deze vakantie gehad.
27 juli 2012
Onderweg stopten we bij onze laatste outlet deze vakantie en meteen één van de grootste. De Woodbury Premium Outlet. Ook hier werd nog het een en ander gekocht. Het was intussen wel bloedheet geworden en dit was een openlucht outlet. Overal snel naar binnen dus in de airco.
Daarna weer door naar de Deerpark KOA Campground in Cuddebackville. Hier gingen we eerst even lekker naar het zwembad en daarna werden de koffers ingepakt. Het is maar goed dat we twee extra lege tassen hadden meegenomen van thuis. Alles paste er nu gemakkelijk in en we mogen als we willen ieder twee koffers meenemen bij Icelandair. We kookten nog een laatste keer in de camper en aten het weer lekker buiten op. Daarna gaven we onze bbq aan onze overburen die er erg blij mee waren. De voorraad die we hadden ingeslagen is goed opgegaan. Morgen onze laatste etappe naar Tapan om de camper weer in te leveren en dan volgen er nog een paar dagen New York als mooie afsluiting.