Double click Thailand 20112011
28 juli 2011
Gisterenavond inderdaad lekker gegeten bij de Italiaan. Daarna gingen de vrouwen lekker op hun gemak shoppen. Ze zijn hier gelukkig niet zo opdringerig als in veel andere landen. Alleen de kleermakers zijn heel erg irritant. Zo om de tien meter staat er wel één die je in het Hollands aanspreekt. Ze hebben allemaal een broer in Amsterdam en proberen je allemaal een jurk aan te smeren. We hadden al snel door dat we ze gewoon niet aan moeten kijken en door moeten lopen. We haalden nog een lekker toetje bij de Mac en liepen toen weer terug naar het hotel. Daar zaten Erik en Joris te internetten en samen namen we nog een lekker drankje bij de strandbar met de toepasselijke naam: Bar@C.
Over vandaag valt er niet veel te vertellen. We hadden een perfect plaatsje op lekker luie stoelen met dikke kussens. Precies tussen het zwembad en de zee in en daar hebben we het lekker de hele dag uitgehouden. Als lunch weer een lekker hapje van de strandverkopers en af een toe een koele duik in het zwembad. De foto's van vandaag spreken voor zich.
Toen we weer naar de kamer gingen zagen we dat er in de mooie tuin voor onze kamers een bruiloft plaats ging vinden. Op onze balkons hebben we met een glaasje drinken en een kopje koffie er bij lekker zitten kijken. 's Avonds zijn we weer gaan eten bij de Islander, het restaurant van de eerste dag dat ons zo goed bevallen was. Daarna zijn we naar een show van de ladyboys gegaan. Bij sommigen zag je totaal niet dat het geen echte vrouwen waren. Sommigen waren echt lelijk, maar met prachtige kostuums. Gerard Joling zou er jaloers op zijn. Al met al een leuke show met goede muziek. Daarna was het weer tijd voor een lekkere cocktail in de Bar@C.  Morgen worden we rond 9.00 uur opgehaald voor een tour over het eiland.