Hiep hiep hoera voor een goed werkende ventilator. Dat scheelde een stuk.Het was nog steeds warm, maar nu konden we tenminste wel slapen. Het enige ongedierte dat we gisterenavond in ons huisje tegenkwamen was een kleine salamander, dus dat viel ook wel mee. Na het ontbijt keken we nog een keer goed rond op het mooie eilandje. Heerlijk om zo een paar dagen niets te doen, maar nu willen we ook wel weer verder.
Dou Vietnam 2017
29 juli 2017
Erik dook nog eens in het zwembad en terwijl Anne net op haar telefoon keek vloog Anouk haar ineens van achteren om de hals. Zij is met een vriendin op weg van Hanoi naar uiteindelijk Ho Chi Minh. Precies andersom en met allemaal een druk schema hadden we elkaar nog bijna misgelopen. Erik had als verrassing voor de meiden en Anne ook een luxe kamer geboekt in ons hotel. Wat fijn om elkaar weer even te zien.
We stapten om 10.00 uur op de boot die ons weer aan wal bracht. Daar stond al netjes een busje te wachten dat ons weer in zo'n twee uur terugbracht naar Nha Trang. We sliepen weer in het Rosaka Nha Trang hotel en na ons welkomstdrankje werden we naar onze kamer gebracht. Deze keer geen suite, maar ook een prima kamer met weer een heerlijke regendouche. Snel trokken we onze zwemkleding aan om te gaan zwemmen in de infinity pool op de 22e verdieping. Hier lijkt het of je zo het dak af kunt zwemmen met prachtig uitzicht op de zee in de verte. We aten hier ook een lekkere sandwich als lunch.
We wisselden natuurlijk volop tips en verhalen uit. Met een lekkere cocktail erbij.  Na het zwemmen en even onder de heerlijke douche gingen we samen eten en liepen we nog even naar het strand. Nu zijn de meiden nog even zwemmen en straks komen ze nog even gedag zeggen. Wij gaan dan morgen heel vroeg met het vliegtuig naar Da Nang in Centraal Vietnam en zij gaan al heel vroeg met de bus naar Dalat in het Zuiden. Echt fijn om elkaar toch nog even gezien en geknuffeld te hebben.