Een kort verslag vandaag. Om 3.00 uur ging de wekker, want om 3.30 uur hadden we een taxi besteld naar de luchthaven. Daar was het zo vroeg natuurlijk nog helemaal niet druk. We waren dan ook snel ingecheckt en door de douane. Deze keer klopte zelfs de gate die op de boardingkaart stond en het vliegtuig vertrok ook nog eens op tijd. We hadden weer plaatsen bij de nooduitgang weten te bemachtigen en zo haalden we nog even een uurtje slaap in.
Dou Vietnam 2017
30 juli 2017
In Da Nang namen we een taxi naar de Golden Rice Villa in Hoi An. Een schattig klein hotel met een prachtig zwembad in een mooie tuin, midden tussen de rijstvelden. We kregen een lekker welkomstdrankje en werden hartelijk welkom geheten. Anouk en Evelien hebben hier vorige week geslapen en ze vonden Anouk erg op mij lijken. Haha, dat hebben we nog nooit gehoord. Helaas was onze kamer nog niet klaar, maar met een koud drankje erbij konden we best even wachten. Meteen werd er een grote ventilator naar ons toegesleept. Wat zijn ze ook hier weer ontzettend vriendelijk. Tegen twaalf uur kregen we een prachtige grote kamer met weer een heerljk groot bed. Op de begane grond, dus we zijn zo bij het zwembad.
We gingen eerst lunchen in het restaurantje en daarna haalden we nog wat slaap in op de kamer. Toen we wakker werden deden we snel onze badkleding aan. Wat een fijn zwembad hier. We keken op de kamer nog even de Formule 1 en besloten om ook maar lekker voor het avondeten in het hotel te blijven. We bestelden allebei een pizza van de kaart. Even later hoorden we een scootertje. Het was een pizzakoerier die de pizza kwam brengen, echt grappig. Heerlijk zo'n luie dag. Komende dagen kunnen we hier gratis fietsen lenen. Binnen tien minuten zijn we dan in het oude centrum of bij het strand. We zien gewoon wel waar we zin in hebben.