Na het ontbijt sprong Erik lekker het zwembad in terwijl Anne nog even door de rijstvelden in de buurt ging wandelen. Het was vandaag net zo heet als de voorgaande dagen, maar wel bewolkt. Veel beter te doen dus. De rest van de dag lagen we weer in en aan het zwembad. Op een gegeven moment hoorden we iets krijsen bij het vijvertje naast het zwembad. We gingen vlug kijken en zagen nog net een slang het water induiken die op een kikker aan het jagen was. We wisten niet dat een kikker zo kon krijsen. Je maakt hier wat mee ;). Tussen de middag deelden we samen een lekkere pizza. Wat is het toch genieten hier.
Dou Vietnam 2017
4 augustus 2017
Tegen de avond namen we met onze vrienden uit Londen een taxi naar het oude centrum en daar gingen we samen eten bij de Griek. Deze staat nummer twee van de restaurants hier op tripadvisor en niet voor niets. Wat hebben we hier heerlijk gegeten. Van de Griekse eigenaar kregen we nog een drankje en een toetje aangeboden. Wat is iedereen hier toch vriendelijk.
Nadat we ons buikje vol hadden gegeten liepen we nog even door het stadje en over de Night Market. Bij de Hoi An Roastery dronken we nog een lekkere koffie en daarna namen we weer een taxi terug naar de Golden Rice Villa. Daar namen we nog een drankje als afsluiting. Morgen trekken we weer verder, maar wat hebben we het hier naar onze zin gehad. Met de lieve familie van het hotel en met onze gezellige vrienden uit Londen.