Double click Amerika 2015
Vandaag een wat korter verslag. Na een laatste onbijtje op het terras aan de Ocean Drive in Miami pakten we de laatste spullen in en gingen we op weg. We wilden in Miami nog langs een stuk met mooie muurschilderingen, maar dit bleek toch in een wat mindere wijk te liggen. We durfden onze auto dan ook niet met alle spullen er in te parkeren. Vlug verder maar weer en al snel verlieten we Miami. Voordat we er erg in hadden reden we een Express Lane op waar je alleen met een Sun Pass op mag en laten we die nu net niet hebben. We konden er ook niet meer vanaf en overal hingen borden dat je zonder Sun Pass en boete zou krijgen van $100. Nou ja niets meer aan te doen. We zien wel of er over een tijdje nog een bekeuring op de deurmat valt.

In de buurt van Fort Lauderdale gingen we naar de Sawgrass Mills Mall. De grootste outlet/mall van Florida. We waren er lekker op tijd, zelfs al iets voordat de mall open ging. We konden dan ook nog helemaal vooraan parkeren. We keken eerst even welke winkels we graag wilden zien, want heel de mall was veel te veel. Er werd weer het één en ander gekocht en ook nu weer met back to school korting, sales tax korting en nog extra korting met een couponboekje. Zo kocht Anouk een enorm afgeprijsd horloge met verschillende kleuren bandjes. In een lederzaak kocht Joris een mooi leren Guess jack en ook Anouk vond er een mooi grijs leren jasje. Het werd steeds drukker en drukker. We aten nog wat op de foodcourt en toen gingen we er snel weer vandoor. Het enorme parkeerterrein stond intussen helemaal vol. Blij dat wij er zo vroeg waren.
9 augustus 2015
Een saaie rit van drie uur volgde. We stopten alleen een keer om te tanken. Om 17.15 uur kwamen we aan bij het Best Western Cocoa Beach. Hier kregen we weer een mooie kamer. Tijd voor nog een paar uurtjes op het strand. Via een kleine boardwalk konden we daar komen. Wat een mooi strand weer met vlakbij de oude pier van Cocoa Beach. Het water was ook heerlijk met fijne golven. Anouk wilde eigenlijk nog even surfen, maar helaas was de verhuur hiervan al dicht. Misschien morgen.
Na een snelle douche pakten we de auto om te gaan eten bij de Olive Garden. We kregen een lekker soepje en breadsticks vooraf en daarna lekkere pasta en voor Joris een steak. Naast de Olive Garden was een Starbucks Drive Thru. Hier haalden we nog een lekkere koffie na die we op de kamer opdronken tijdens het verslag schrijven. Morgen staan we een beetje op tijd op, want dan gaan we naar Cape Canaveral.