DoubCruise - New Orleans 2018-2019
Vanochtend legden we aan bij de pier van Cozumel. Een eiland voor de kust van Yucatan in Mexico. Na het ontbijt wilden we aan wal, maar dat mocht nog niet. Er was net een zusterschip, de Carnival Vista, aan aan het leggen aan dezelfde pier
We gingen daarom maar even wachten op het dek bij het zwembad. Iedere dag krijgen we weer een ander handdoekdier op ons bed en vandaag hadden ze alle mogelijke dieren rondom het zwembad en op alle ligstoelen gelegd. Een grappig gezicht. Eindelijk mochten we van boord. We liepen tussen de winkeltjes door naar de taxistandplaats en daar namen we een taxi naar het Mr. Sanchoz Beachresort een kwartiertje verderop. Een all inclusive resort aan het strand waar we de rest van de dag doorbrachten met zonnen, eten en drinken.
4 januari 2019
Aan het eind van de middag namen we weer een taxi terug naar het schip. We liepen nog even door wat winkeltjes en daarna liepen we via de pier weer terug naar ons schip. Wat een reuzen om zo tussendoor te lopen. Aan boord dronken we nog wat lekkere drankjes en zo zagen we het andere schip al wegvaren. Tegen de tijd dat ons schip vertrok was het al donker. Ook vandaag gingen we na het diner weer naar een show, America Rocks. Ook leuk, maar niet zo goed als die van gisteren.