DoubCruise - New Orleans 2018-2019
Vandaag namen we na alweer een goed ontbijt een Uber naar de Lakeside Shopping Mall. Hier werd flink ingeslagen en tussendoor aten we lekker Chinees bij de Mandarin Express. Heel anders dan bij ons. Jammer dat ze dat in Nederland niet kennen.
8 januari 2019
Om half vier moesten we weer in de French Market zijn. Daar werden we met een busje opgehaald om naar de Old New Orleans Rum Distillery te gaan. Daar aangekomen kregen we eerst een cocktail met gemberrum met chili, maar dat vonden we allevier ontzettend smerig. De tour door de distillery was wel interessant. Zeker omdat veel hier nog met de hand gebeurd. Na afloop mochten we nog vijf soorten rum proeven. Niet de lekkerste die we ooit geproefd hebben, maar leuk om mee te maken.
We werden weer netjes terug gebracht naar de French Market en daar dronken we nog wat op het terras van de BB Kings Club. We besloten om daar ook maar meteen te eten en dat was weer erg lekker en gezellig, met alweer een live band.
Na het eten liepen we naar Frenchman Street. Een hele andere straat dan Bourbon Street. Ook weer met allemaal kroegen met live bands, maar dan wel echt goede jazz bands. Bij de Spotted Cat luisterden we een tijdje en zelfs als je niet echt van jazz houdt is dit gewoon erg goed.