Heerlijk uitgeslapen vanochtend, dat hadden we wel verdiend vonden we. Tegen elf uur gingen we ontbijten bij een koffietentje om de hoek. Lekkere croissantjes met een caffé latte. Daarna namen we de metro richting de wijk Ueno. Daar was net voorbij het station de Ameyoko Markt. Kramen vol met etenswaren en souvenirtjes die ze luid schreeuwend aan de man probeerden te brengen. Het was er zo ontzettend heet dat we er al snel uitgekeken waren.
Terug op het station lunchten we en daarna namen we de volgende metro naar de wijk Harajuku, waar we onze reis ook zo'n beetje begonnen zijn. Daar was het deze keer echt megadruk. We kochten er nog wat souvenirtjes en een stuk verderop kochten Anne en Anouk nog een mooie bedel voor hun Pandora-armbanden. Een kraanvogel. Toch wel een symbool van Japan en van Hiroshima dat zoveel indruk op ons heeft gemaakt.
We stapten weer in de metro en bij Shibuya station gingen we er weer uit. We staken de drukke Shibuya Crossing over en op de zevende verdieping van een gebouw dat uitkeek over de crossing dronken we een lekker biertje. Ook in Shibuya gingen we nog wat winkels in en daarna gingen we nog een keer eten bij de Outback. Ook deze keer was het weer ontzettend lekker. Een mooie afsluiting van een prachtige reis.
Double click Japan 2019
26 juli 2019