13 augusrtus 2023
Eerst even de losse spullen uit de auto weer in de koffers gedaan, want morgen moeten we de auto weer inleveren. Daarna alvast een stuk op weg naar Denver, maar eerst koffie gehaald bij de koffie drive thrue. Waarom hebben ze die in Nederland eigenlijk niet? We reden al snel weer door een mooi berglandschap met steeds de rivier de Gunnison en prachtige meren naast ons. In het gezellige plaatsje Salida maakten we een tussenstop. We dronken wat op een terrasje aan de rivier en verder ging het weer.
Double click Amerika 2023
Een uurtje later stopten we om even te picknicken en daar zagen we in het weiland allemaal oude verroeste auto's. Die zijn we op onze reis onderweg al heel veel tegengekomen, maar nu konden we ze ook eindelijk een keer fotograferen.
Toen we bij onze overnachtingsplaats Manitou Springs aankwamen begon het net te regenen. In plaats van naar het park te gaan dat we vandaag eigenlijk zouden bezoeken gingen we lekker wat platenzaakjes afstruinen en dat leverde weer een stapeltje leuke singeltjes op voor onze jukebox. Daarna gingen we lekker eten bij een steakhouse en liepen we nog even door het historische centrum. Buiten het rijden om was dit door het weer een rustige dag en dat mag ook best een keer. We hebben verder tijdens onze reis al enorm veel geluk gehad met het weer.