1 augustus 2020
Een onverwachte ochtend vol met wildlife, wat was dit weer genieten. Omdat het gisterenmiddag regende besloten we om vanochtend naar Garden of the Gods te gaan. Een park niet ver van ons hotel met rode rotsformaties die zo neergesmeten leken te zijn in een mooie groene bergwei. Al meteen na binnenkomst in het park zagen we een kudde bighorn sheep (bergschapen) en toen we de auto hadden geparkeerd en een rondje tussen de rotsformaties doorliepen het ene hertje na het andere. Dat hadden we hier eigenlijk niet verwacht.gen.
Double click Amerika 2023
Het park zelf was klein, maar erg mooi en zo op de vroege ochtend waren er zelfs al mensen de rotsen aan het beklimmen. Bij de uitgang van het park kwamen we bij de Balanced Rock, die terecht deze naam gekregen heeft.
Daarna gingen we echt op weg naar Denver. Onderweg bezochten we nog de outlet in Castle Rock en de Cherry Creek Shopping Mall waar we goed slaagden en lekker lunchten bij de Panda Express. Aangekomen in Denver scoorden we weer wat singeltjes bij een enorme platenzaak. Zo konden we er weer een paar afstrepen van onze wishlist.
We checkten in bij ons hotel in een oud schoolgebouw, wat een leuk hotel, maar nu was het toch echt tijd om onze auto in te gaan leveren bij het vliegveld. Wat een druk verkeer onderweg, dat zijn we niet meer gewend. Met de gratis airtrain reden we terug naar het centrum waar we uitstapten bij het oude Union Station. Van daaruit liepen we door de bekende 16th Street, maar dat viel erg tegen. De hele straat was opengebroken, er was veel leegstand en ontzettend veel zwervers. Alleen het stukje rond Larimer Square zag er nog een beetje gezellig uit. Gelukkig vonden we in een zijstraat toch nog een gezellig café en we aten lekker Indiaas bij een restaurantje daar vlakbij.
Het was nog niet zo laat, dus lieten we ons door een Uber naar een laatste platenzaakje brengen. Van daaruit liepen we via het Civic Center Park met het Colorado State Capitol terug naar het hotel, net voordat het donker werd, want dan moet je daar echt niet meer zijn. Morgen dan echt onze laatste volle dag in Amerika voordat we woensdag weer terugvliegen.