24 juli 2023
Na toch nog lekker een paar uurtjes geslapen te hebben trokken we om half drie vannacht de deur achter ons dicht om naar Brussel Airport te vertrekken. Al snel reden we door de ene wolkbreuk na de andere en ook in Brussel regende het nog flink. Gelukkig konden we vlakbij de vertrekhal parkeren en waren we ook binnen no time voorbij de incheckbalie en de bagagecontrole. Natuurlijk lag onze gate helemaal aan de andere kant van de terminal. Eerst maar een welverdiende koffie dan. We konden netjes op tijd boarden voor de vlucht van 6.55 uur naar München.
Double click Amerika 2023
Na een nogal turbulente vlucht landden we na iets meer dan een uurtje vliegen in München. Daar moesten we nog even de tijd zien te overbruggen, maar een kortere tussenstop durfden we niet aan na alle horrorverhalen over bagageproblemen. Als we in Duitsland zijn dan zijn we altijd wel te porren voor een lekkere curryworst en ook om 8.30 uur 's morgens moet dat gewoon kunnen :)
Ook voor de vlucht naar Denver konden we netjes op tijd boarden. Het blijft altijd weer een lange zit, maar na tien uur vliegen landden we dan toch eindelijk in Denver. Bij de douane viel de drukte reuze mee, de koffers kwamen meteen al voorbij op de bageband en bij de autoverhuur mochten we meteen naar de balie, omdat we Gold member zijn. Deze keer kregen we een mooie witte Dodge Journey mee, maar bij het uitrijden bleek de auto toch niet mee te mogen, omdat hij onderhoud nodig had. Snel omgeruild voor een grijze Dodge Journey en op weg naar het hotel.
We kregen een mooie ruime kamer in de Candlewood Suites Denver North-Thornton. Daar trokken we snel iets luchtigers aan, want ondanks de bewolking is het hier gewoon nog 36 graden om 16.30 uur. Om niet in te kakken door het tijdverschil gingen we nog even naar de Denver Premium Outlets. Daarna was het tijd om nog iets te eten. Echt honger hadden we niet, maar we zagen dat er in de buurt één van onze favoriete ketens zat, de Panera Bread.
Een lekker kopje soep en een broodje gaan er altijd wel in. Daarna snel terug naar het hotel waar we na 25 uur wakker te zijn geweest al snel in slaap zijn gestort om vervolgens om 2.30 uur alweer klaar wakker te zijn. Toch nog proberen te slapen en uiteindelijk kunnen rekken tot 4.30 uur. Niet slecht voor de eerste dag