Double click Amerika 2014
Om 6.15 uur ging de wekker. Soms is het niet moeilijk om vroeg op te staan. Vlug een boterham gegeten en de laatste spullen in de koffers en zo gingen we om 7.00 uur op weg naar Brussel. Goed op tijd, want vanaf 1 juli wordt er op vluchten naar Engeland en Amerika extra gecontroleerd op elektrische apparatuur. Achteraf hebben we daar niets van gemerkt.
We parkeerden weer iets buiten het vliegveld en werden daar netjes met een busje naar toe gebracht. Iets voor negenen waren we er en we konden al snel onze bagage kwijt.

De paspoortcontrole en douane ging ook soepel. Zelfs geen waslijst aan vragen meer zoals andere jaren vanaf Brussel. Het vliegtuig vertrok ook redelijk op tijd om 12.05 uur. We vlogen er drie kwartier op en kwamen om 11.50 uur aan in Londen. Hoezo tijdreizen? Ook daar ging het weer soepel bij de paspoortcontrole en douane. We hadden flink wat overstaptijd en gingen lekker lunchen bij Giraffe. Daarna nog wat gewinkeld en nog even MAC make up ingeslagen. Scheelt toch wel heel veel bij ons. Daarna met het treintje naar de gates waar het vliegtuig al klaar stond. We konden netjes op tijd boarden en toen riep de piloot om dat we moesten wachten. Een passagier had de terminal niet op tijd bereikt en zijn bagage moest er uit. Jammer, want nu gingen we toch nog 50  minuten te laat de lucht in.
16 juli 2014
Joris, Anouk en Anne zaten met zijn drieŽn vrij ver achteraan in het midden en Erik had een plekje bij de nooduitgang weten te bemachtigen. Deze keer smaakte het eten zelfs best goed, met een lekker wijntje en biertje er bij. Verder vermaakten we ons acht uur en drie kwartier met films, spelletjes, wat lezen en wat slapen. Om 19.55 uur locale tijd landen we in Atalanta en ook hier waren we weer super snel door de douane. Het viel meteen op dat de mensen hier erg vriendelijk zijn. We belden buiten de hotelshuttle en even later waren we al bij het Best Western Plus Atlanta Airport East. Vlug dropten we onze spullen op de kamer om nog snel iets te eten. De dames gingen naar de Ihop bij het hotel voor een tosti en lekkere quesadillas en de heren naar de Mac Donalds. Deze was echer al gesloten, dus liepen ze maar even door de drive thru. Om 23.00 uur (5.00 uur Nederlandse tijd) ging het lampje uit. Goed volgehouden zo'n eerste dag.