Double click Amerika 2014
We waren "pas" om 7.30 uur wakker vanmorgen. Voor ons gevoel hebben we dan echt uitgeslapen, maar het gaat de goede kant op. We waren dan ook al op tijd op weg. Eerst even propaan getankt, zodat we daar de rest van de tijd mee vooruit kunnen. Daarna op weg naar Nashville. We reden nog een hele tijd door de bergen en daarna door heuvelachtig gebied met uitgestrekte bossen. We stopten tussendoor even op een parkeerplaats om wat te eten. Helaas was het brood op, dus aten we alvast wat chipjes uit de megazakken die we gekocht hadden.
21 juli 2014
Intussen passeerden we de tijdlijn en kon de klok weer een uur terug. We rijden inmiddels ook al in onze derde staat van deze vakantie.We begonnen in Georgia, net voor de Smokey Mountains reden we North Carolina in en in de Smokey Mountains kwamen we over de grens met Tennessee. Nog vier staten te gaan. Omdat we zo vroeg waren besloten we nog even naar een grote mall te gaan in de buurt van onze campground om te kijken of ze hier wel dingen hadden die ze gisteren niet in de goede maat hadden. Om half twee kwamen we hier aan. We aten wat in de foodcourt en Anne haalde nog een Latte bij de Starbucks. We slaagden weer goed en kwamen weer allemaal met een tasje naar buiten.

Even verderop lag de Nashville KOA campground. We checkten hier in om half vier en reserveerden meteen de shuttle naar downtown om vier uur. Snel even insmeren en vlug weer op pad. Na een tijdje zagen we in de verte de skyline van Nashville al en we werden netjes afgezet op Broadway Street. We liepen hier wat rond en gingen toen de bekende Tootsie's Bar binnen. Hier mochten Joris en Anouk gelukkig gewoon binnen omdat het nog geen zes uur was. Het was er erg druk, maar we vonden nog een plaatsje. Er was een goede countryband aan het spelen en heel het publiek zong volop mee. Op een gegeven moment vroeg een meisje van hooguit veertien jaar of ze mee mocht zingen en tjonge wat was die meid goed. Het publiek ging uit zijn dak en ook de band had er plezier in.
We liepen nog wat winkeltjes binnen en Joris en Anouk kochten nog wat plectrums voor de gitaar van Nashville. Daarna liepen we naar de Wild Horse Saloon. We moesten ons legitimeren en Joris en Anouk kregen met watervaste stift een grote W op hun handen, zodat ze toch (helaas) echt geen drank konden krijgen. We kregen een tafeltje vlak bij de dansvloer en het podium. In plaas van bier bestelden de kids een grote laars met fris met ook nog een gratis refill. Anouk had al moeite met één laars. We aten er erg lekker. Erik had steak, Joris spareribs en de dames gegrilde zalm. Intussen werd er linedanceles gegeven. Leuk om te zien, vooral bij de mensen die geen gevoel voor maat hebben. Daarna speelde er een county-rockband die ook best goed was. Na een tijdje hadden we echter wel genoeg country gehoord en linedance gezien. Leuk om een avondje mee te maken, maar dat is voor ons toch ook echt wel genoeg.

We liepen nog wat rond. Eerst even naar de rivier en toen Broadway Street nog een keer over. Daarna namen we de shuttle weer terug naar de campground. Goed geregeld zo en nu kon Erik tenminste ook wat drinken. Nu nog even het reisverslag bijwerken en morgen een beetje op tijd op om op weg te gaan naar Mempis.