Double click Amerika 2014
Toen we vanmorgen wakker werden scheen de zon gelukkig weer. Eerst een lekker kopje thee op ons eigen terrasje en daarna maakten we er een fijne ochtend op het strand van onze campground van. We skypten weer wat en liepen nog even over de pier. Daarna een snelle douche en weer op weg.
29 juli 2014
We reden de kustweg en zagen de blauwe zee en het witte strand dan ook regelmatig voorbij komen. Er stonden de meest mooie huizen met allemaal hun eigen pier in zee. Zo zouden we ook wel willen wonen. In het plaatsje Destin stopten we bij een grote mall en ook hier kwamen Joris en Anouk weer buiten met een tas van Abercrombie en van Sephora.Daarna aten we hier een lekkere kop soep met een broodje bij Panera Bread. Deze komt op onze favorietenlijst.

Een klein stukje voorbij Destin reden we het Henderson Beach State Park in. De weg ging door de duinen waarop we het spierwitte zand al zagen liggen. Nadat we de camper hadden geparkeerd liepen we over een boardwalk richting de blauwgroene zee. Het strand zelf was spierwit. Je had hier echt je zonnebril nodig. Wat een mooi gezicht. We liepen lekker een stukje in zee die hier super helder was met een lekkere golfslag. Daarna zaten we nog een tijdje te genieten op onze megahandoek die we eerder bij Victoria's Secret hadden gekregen. De kinderen zeiden dat ze het zo reizen in een camper toch wel de meest relaxte manier van vakantie vieren vinden. Er werden zelfs alweer voorzichtig plannen gemaakt voor volgend jaar. Dit zijn zo echt momenten samen die je niet meer vergeet.
We reden de kustweg weer verder naar Panama City Beach. Hier deden we nog wat inkopen bij de Walmart en Joris kocht er een speakersetje voor zijn Ipod. Vanaf hier reden we weer landinwaarts door alweer uitgestrekte bossen naar Tallahassee, de hoofdstad van Florida. Op de mooie bosrijke Tallahassee RV campground hadden we al een plekje gereserveerd. Maar goed ook, want net voor Tallahassee was de klok weer een uur vooruit gegaan en de receptie was al gesloten. Wel stond er netjes een envelop voor ons klaar met ons site nummer. Hierna ging al snel de bbq aan. Inmiddels in het donker. Gezellig, maar we moesten wel even bijschijnen met een zaklampje om te zien of de steak al gaar was. Nu vannacht echt onze laatste nacht in de camper. Morgen rijden we naar Orlando en gaan we naar onze gehuurde villa.