Double click Amerika 2014
Vandaag hadden we een lange rit voor de boeg naar Natchez. Dat was maar goed ook, want Anouk voelde zich helemaal niet lekker en had zelfs een beetje koorts. Zo werd deze rijdag meteen een uitrustdag. Eerst deden we aan de overkant van de campground nog wat boodschappen en daarna gingen we snel op weg. Net voorbij Memphis reden we de staat Mississippi binnen. Onze vierde staat deze vakantie. We reden weer door mooi bosrijk gebied en zagen aan de kant van de snelweg zelfs nog wat hertjes. Ook nog flink wat gordeldieren, maar die lagen helaas allemaal aangereden langs de snelweg.

Na zo'n twee en een half uur was het tijd om te tanken en even wat te eten. We haalden een broodje bij de Subway en aten dat lekker in de camper op. Anouk lustte nog niets en voelde zich nog steeds niet lekker. Net voor Jackson gingen we de Natchez Trace Parkway op. Een scenic byway en deze was inderdaad heel erg mooi. We reden weer door prachtige bossen en langs mooie velden, maar ook dit ging na een tijdje wel vervelen. We waren dan ook blij dat we een paar uur later in Natchez aan kwamen.
24 juli 2014
Wat een mooi stadje zeg. Met prachtige Antebellum huizen. De ene nog mooier dan de andere. Omdat Anouk nog steeds koorts had reden we wat rond en  gingen we alleen even vlug naar Stanton Hall. Hier zijn o.a. opnames gemaakt voor de serie North en South en dit huis heeft ook model gestaan voor de Haunted Mansion in Disneyland. Anouk bleef lekker in de camper liggen en wij liepen door de tuin om dit mooie huis heen.
Daarna reden we snel naar een pharmacy om een drankje voor Anouk te halen. Dit zou moeten helpen tegen koorts, zere keel en verkoudheid. Alle dingen dus waar Anouk last van heeft. Over een grote brug reden we de MIssissippi over naar de River View campground in Vidalia, aan de overkant van Natchez. Hier aan de overkant zitten we in de staat Louisiana, meteen de vijfde staat die we bezoeken. We kregen een heel mooi plekje met vrij uitzicht over de rivier. Wat voor wondermiddel het drankje van Anouk was weten we niet, maar na een tijdje begon de koorts inderdaad te zakken. Ze lustte zelfs wat van de nasi die we gemaakt hadden. Joris bakte een steak op de bbq en at daar wat knoflookbrood bij. Lekker na al die dagen uit eten.
Na het eten wandelden Erik en Anne nog even langs de rivier richting de brug. We zagen daar ook een oude raderboot liggen die nu als casino wordt gebruikt. Voor de camper dronken we nog wat tot het donker begon te worden. Nu nog even verslag maken en dan morgen richting New Orleans. Nu maar hopen dat het inderdaad beter blijft gaan met Anouk.