Double click Amerika 2014
We hadden allemaal lekker geslapen in onze villa. Op ons gemak in de douche gegaan en een ontbijtje gegeten. Toen was het tijd om de camper in te gaan leveren bij Cruise America in Orlando. We waren er zo en het inleveren stelde ook niets voor. Er werd een taxi voor ons gebeld die ons naar de Airport bracht. Omdat we al online hadden ingecheckt hoefden we niet in de rij bij Alamo maar konden we zelf onze gegevens ingeven bij de kiosk. Daarna mochten we met het bonnetje dat we kregen zelf een auto uitzoeken in de garage uit de rij midsize SUV's. Het werd een mooie Chevrolet Captiva met nog maar 4800 mijl (nog geen 8000 km) op de teller. Wel weer even wennen na zo'n grote camper, maar hij zit zowel voor als achter lekker ruim. Een prima auto voor ons weekje Orlando.

We reden naar de Orlando Gun Shop. Erik en Joris wilden altijd al een keer schieten in Amerika en dat ging nu gebeuren. Wel moesten er minimaal twee volwassenen bij zijn, dus Anne en Anouk deden ook gewoon mee. We moesten al onze gegevens in een computer invoeren en een aantal vragen beantwoorden. Zoals of we al eens met justitie in aanraking zijn geweest en of we geen psychische problemen hebben etc. Nadat we onze paspoorten hadden laten zien gingen we als eerste schieten met een Ruger mkll. We kregen onze eigen baan, een veiligheidsbril en oorbeschermers. Na een korte instructie mochten we onze gang gaan. Ongelooflijk dat dit hier zo gemakkelijk kan. Anne en Anouk vonden het leuk om een keer gedaan te hebben, maar vonden de terugslag van dit wapen al wel genoeg.
31 juli 2014
Erik en Joris gingen op deze baan nog even verder met een Glock 22. Deze had meteen ook een hardere terugslag en knalde ook net even iets harder. Het lukte vrij aardig om goed te richten. Toen was het tijd voor het zwaardere werk.
Een MK 47. Hiervoor moesten ze naar een andere baan. Wat een knallen en wat een terugslag. Ze haalden nog een setje kogels bij en toen was het mooi geweest. Dit was echt genieten voor ze.
Niet zo ver van de shooting range vandaan lagen de Premium Outlets op de Vineland Avenue. Het was intussen tijd voor een late lunch dus gingen we eerst naar de foodcourt. Joris haalde een broodje bij de Subway en de rest haalde noedels met Orange en Bourbon chicken. Jee, wat was het druk hier. Gelukkig vonden we nog net een tafeltje. Daarna liepen we door de enorme outlet. Ook in de winkels was het ontzettend druk. De rijen bij de kassa's leken de wachtrijen bij de Efteling wel. We moeten echt even wennen aan die enorme drukte. Dat hebben we de afgelopen weken zo nog niet meegemaakt. Ook hoorden we hier enorm veel Nederlanders, terwijl we er op onze reis maar twee keer tegen zijn gekomen. Er werd weer het één en ander ingeslagen. Bij Auntie Anns haalden we een beker met lekkere cinamon sugar prezel nuggets met wat te drinken er bij en reden daarna snel weer terug naar de villa. Hier maakten we natuurlijk eerst even wat foto's van onze mooie auto.
Zin om uit te gaan eten hadden we niet meer. Daarom bakten we een lekkere uitsmijter en Joris warmde de overgebleven pizza stukjes van gisteravond op. Nu lekker luieren en poolen op ons poolbiljart. Dit is echt vakantie.