Double click Amerika 2014
We sliepen allemaal lekker uit. Om de beurt werd iedereen wakker. Eerst skypten we nog wat met de familie en lieten we onze mooie villa even zien. De rest van de ochtend lagen Anne en Anouk lekker in en aan het zwembad. Erik en Joris gingen nog wat potjes poolen in de garage. Heerlijk zo'n rustige ochtend.
5 aug 2014
Daarna gingen we lunchen in Celebration. Dit is een plaatsje vlakbij Kissimmee dat door Disney is gecreëerd als de perfecte woonplaats. Er staan inderdaad de mooiste huizen met keurig bijgehouden tuintjes. Alles even perfect. Erg mooi, maar wij zouden gek worden van alle regeltjes. Als je je gras niet op tijd maait kun je bijvoorbeeld al een boete krijgen. Kinderen mogen niet skaten op de stoep, enz. We parkeerden in het centrum bij het meertje. Hier gingen we lunchen bij het Street Market Café. Een soort dinner waar we erg lekker gegeten hebben. Een kop soep met een sandwich en voor Erik een omelet met alles er op en er aan.

We liepen nog even langs de winkeltjes. Vooral de Woof Gang Bakery vonden we erg leuk. Wat een prachtige koekjes lagen hier. Helaas alleen niet voor ons, maar alleen voor honden. Na een rondje om het mooie meertje, waar we helaas de alligators niet zagen, liepen we naar Starbucks. Met de groupon bon die we nog hadden kochten we een zak bonen voor thuis en een lekkere Café Latte voor onderweg.
De lucht was weer opgeklaard, dus gingen we op weg naar Downtown Disney. Daar zijn volop verbouwingswerkzaamheden aan de gang. We stonden dan ook een tijdje in de file voordat we de parkeerplaats op konden draaien. We gingen naar binnen bij de Market Place. Wat een enorm mooie en grote Disney store hadden ze hier. Met alles van Disney wat je maar kunt bedenken. De winkel was ook erg mooi aangekleed. Het leukste gedeelte was misschien nog wel de Bibbidee Bobbidee Boutique waar kleine meisjes omgetoverd worden in prinsessen. Compleet met jurken, kapsels, make up en glitters. Anouk ging nog even voor de magische spiegel staan die laat zien hoe alle prinsessenjurken je staan.
Bij de Lego-winkel stonden mooie Disneyfiguren van lego. In het water van het meer lag zelfs een lego-draak. Binnen in de winkel hingen grote bollen aan de muur met lego waar je een zakje uit kunt scheppen. We liepen naar Planet Hollywood om te reserveren. Maar goed ook, want de wachttijd was anderhalf uur. Omdat we toch nog geen honger hadden na de goede lunch en enome ijsco van vanmiddag reserveerden we toch maar. Wel keken we eerst al even rond. Deze Planet Hollywood heeft echt heel veel spullen uit films hangen. Onder andere de kleding uit de Hunger Games en Titanic.
We liepen nog wat rond. Ook door de Harley Davidson winkel waar Erik nog even op een mooie motor ging zitten. Bij een Cubaanse tent dronken we nog wat aan de bar en toen was het alweer tijd om ons te melden voor het eten. Het eten was prima, maar daarna hadden we het wel gehad. We liepen snel terug naar de auto en reden weer naar de villa waar we al snel ons bedje indoken.
Na nog een rondje door het mooie stadje reden we naar de Premium Outlets aan de International Drive. Hier was het veel rustiger dan bij de vorige outlet. Bij veel winkels zoals Aeropostale hadden ze na de uitverkoop van afgelopen weekend een stuk van de nieuwe collectie gehangen. Anouk kocht dan ook nog een mooi jasje, Erik nog een vest en Joris een paar shirtjes. Anne kocht bij Nike nog een mooie sportbroek en voor Erik hadden ze bij Levi's nu wel de goede 501's hangen. Bij de Guess vond Anouk weer de zonnebril die ze bij Universal was kwijtgeraakt en Anne nog een mooi shirt. Nu maar hopen dat morgenavond alles nog in de koffers past.

Het begon wat donkerder te worden, dus gingen we snel op weg naar de overdekte Mall at Millenia vlakbij. Eerst nog even een stop bij de Best Buy, want Erik had onze videocamera een stuk goedkoper gezien bij de Walmart. Ze geven
hier laagste prijsgarantie en inderdaad kregen we het verschil teruggestort op onze creditcard. Bij de mooie Mall at Millenia namen we nog een tasje vol van Victoria's Secret mee en Anouk zag door de ruit van de Abercrombie nog een mooi truitje hangen. Wel rare maten hier, Anouk had ineens zomaar een XL in plaats van een S-je. Raar, totdat ze bij de kassa kwam en het een Abercrombie Kids bleek te zijn. Geen wonder, maar wel een leuk truitje. Bij Godiva gingen we een gratis sampler proeven. Wat is die chocolade lekker. Het bleek ook nog eens happy hour te zijn. Dus met een lekker chocoladeijsje en voor Joris een shake gingen we weer naar buiten. De lekkerste ijsjes en shake ooit.