Double click Amerika 2014
Vanmorgen hebben we lekker rustig aan gedaan. Eerst lekker uitgeslapen en toen met zijn drietjes ontbeten bij het zwembad. Joris sliep nog wat langer door. Daarna ons zelf vermaakt met zwemmen, zonnen en poolen. Wat heerlijk zo'n eigen zwembad. Hier kunnen we wel aan wennen.
2 aug 2014
Om een uur of twee reden we richting de Florida Mall. Het was ontzettend druk op de weg. Er wordt dit weekend dan ook geen sales tax gerekend. Bij de Premium Outlets zagen we een flinke file om bij de outlets te kunnen komen. Wij reden lekker verder en bij de Florida Mall konden we nog wel gewoon parkeren. Het was wel druk in de mall, maar nog wel goed te doen. We liepen een paar uur door deze enorme mall. Er werden weer behoorlijk wat tasjes gevuld. Voor Erik drie vesten en twee shirts. Voor Joris een jas, een vest, twee shirts en een paar schoenen. Eindellijk de Nike Jordans die hij zocht in de goede maat. Voor Anouk een tasje vol van Pink van Victoria's Secret, Vans schoenen, een nieuwe zonnebril en een leuk rugzakje. Voor Anne een fijne sportbroek van Aeropostale en een mooi horloge van Guess. Alles met flink wat korting vanwege de sale en dan nu ook nog geen tax. Bovendien hadden we nog kortingscoupons waardoor de vesten van Erik bijvoorbeeld omgerekend nog maar zestien euro kostten. Altijd leuk om zo te shoppen.
Tussendoor  dronken we wat in de foodcourt en we aten er de lekkere garlic breadsticks van Sbarro bij. Anouk had er de hele reis al een beetje over getwijfeld, maar kocht nu in de Apple Store toch een mooie nieuwe blauwe Ipod. Haar oude doet het niet meer goed en het scheelt hier zo veel dat ze er anders spijt van zou krijgen. We eindigden in de M&M's winkel.  Die blijft leuk om te zien. Vooral de grote buizen met alle kleuren M&M's die je maar kunt bedenken.
Daana reden we naar Old Town Kissimmee. Het lijkt hier wel kermis, maar daar kwamen we niet voor. Wij kwamen voor de oldtimers die iedere zaterdag hier verzamelen om dan vervolgens rond te gaan cruisen. Wat een mooie auto's zaten hier bij. Het werd steeds donkerder en overal zag je blixemflitsen, maar gelukkig bleef het droog.
Het was intussen al bijna negen uur en we wilden eigenlijk gaan eten bij het Outback Steakhouse. Dat konden we zo snel niet gevonden krijgen. In plaats daar van gingen we toen naar het Longhorn Steakhouse. Ook hier was het druk. We moesten zo'n veertig minuten wachten. Dat deden we aan de bar met een drankje er bij. We kregen een pager mee en inderdaad na veertig minuten ging hij af. Het eten was erg lekker en we deelden nog met zijn allen de toetjes sampler. Eeen chocolade verassing, warm appelgebak met caramel en ijs en een stukje cheesecake. Ook weer allemaal erg lekker.
Na het eten zetten we de kids af bij de villa en gingen we nog even wat boodschapjes doen bij de Walmart. Hier kocht Anne nog flink wat mascara en eyelinder. Ook die is hier heel wat goedkoper dan in Nederland. Intussen is het al twaalf uur geweest. Snel naar ons bedje maar weer, want morgen wlllen we een beetje op tijd op staan om naar Seaworld te gaan.