Double click Amerika 2014
Vanmorgen vroeg belden we eerst met oma Kauffeld, want die was vandaag jarig. Daarna gingen we op weg voor onze derde dag in Universal. Iets voor 9.00 uur liepen we dan ook weer de Universal Studio's binnen. We wilden graag nog de Minion's doen. De attractie was nog niet open en er stond een kleine rij buiten waar we maar bij gingen staan. Toen hij vijf minuten later open ging waren we dan ook zo binnen. Het was een leuke 3D-ride. Wat zijn die Minion's toch grappig.
6 aug 2014
Hierna gingen we nog een keer in Twister. Anne was de vorige keer niet meegeweest. Er werd een tornado nagebootst en we kregen een kledder water in onze rug. Er ontplofte van alles en er vloog, net als in de film, zelfs een koe door de lucht. We liepen verder naar Diagon Alley. Hier bleek de wachttijd voor Gringotts al ruim drie uur te zijn. Maar goed dat we die vorige week al gedaan hadden. We keken nog een keer op ons gemak rond in Diagon Alley en we haalden een lekker boterbier ijsje.

Bij de Hogwaerts trein was nu helemaal geen wachttijd. We liepen eerst weer door de muur bij perron 9 3/4 en daarna konden we meteen instappen. Het blijft een leuke rit. Bij Hogsmeade stapten we weer uit. Vandaag bleek de rit door Hogwaerts het niet te doen. Gelukkig hebben wij die al twee keer geaan. Wij liepen door naar Posseidon Adventure. Een show waar je van de ene ruimte in de andere loopt op zoek naar de drietand van Posseidon. Met allerlei water- en vuureffecten. Op een gegeven moment loop je door een tunnel waar het water om je heen raast. Best aardig gemaakt allemaal.
Hierna nog in de achtbaan de Hulk waarbij je afgeschoten wordt en direct in een kurkentrekker terecht komt en daarna nog een paar keer over de kop gaat. Anne sloeg even over en ging in het café tegenover zitten met een koel drankje. Na de Hulk vonden we het wel mooi geweest. We hadden nu alles gedaan wat we wilden doen in beide parken. Om één uur gingen we het park weer uit en we aten nog snel wat bij de Panda express en de Whopper op de Univeral Street Walk.

We deden de laatste boodschappen bij de Walmart en haalden meteen wat lekkers voor in het vliegtuig morgen. Joris vond het moeilijk om een keuze te maken uit zoveel verschillende soorten pringles. Daarna pakten we alvast de koffers zo ver mogelijk in. Toen doken we nog lekker even het zwembad in. Voor het avondeten maakten we een lekkere pan spaghetti, want het uit eten gaan zijn we nu echt wel beu. Al hebben we helemaal nog geen zin om naar huis te gaan.
Terwijl Anne het verslag zit te typen, zit Anouk lekker even te internetten en Erik en Joris spelen nog een paar laatste potjes poolbiljart. We zullen het zwembad en het poolbiljart nog echt gaan missen. Helaas lukte het niet om online in te checken. Morgen toch een beetje op tijd naar het vliegveld dan maar.