Double click Amerika 2014
Vanmorgen waren we al weer tegen zessen wakker (behalve Joris). Dus maar weer op ons gemak het reisverslag gemaakt, onder de douche en weer lekker ontbeten. Deze keer maakten we zelf onze wafels. Om 9.00 uur zouden we opgehaald worden door Cruise America. Dit werd pas tegen half tien vanwege het drukke verkeer zeiden ze. Na zo'n twintig minuten waren we er. De instructievideo sloegen we maar over. Het is immers al de vijfde keer dat we een camper huren. Ze waren nog bezig om onze camper grondig te controleren omdat we hem aan het einde van de rit naar Orlando brengen en ze daar geen gezeur mee willen krijgen. De camper zag er inderdaad zowel van binnen als van buiten brandschoon uit. Dat hebben we nog niet eerder meegemaakt.

Toch hadden we pech, omdat er een rek uit de koelkast miste en die hebben we toch echt nodig. Gelukkig konden ze die voor ons maken. Toen nog een tijdje wachten op de lakens en handdoeken. Alls ging hier grondig, maar ook best wel langzaam. We zouden moeten betalen voor een vroege pick-up, maar dat hoefde uiteindelijk niet meer. De mensen hier waren wel ontzettend vriendelijk. Nicky die ons hielp vroeg ook of we foto's wilden sturen van onze reis. We hebben haar toen ons adres van de website gegeven en toegestemd om hier foto's van af te halen voor op hun wand.
18 juli 2014
Uiteindelijk konden we iets na twaalven vertrekken. We reden dwars door Atlanta en zagen zo ook weer mooi de skyline. We herkenden intussen veel gebouwen van de vorige dag. Het was druk op de weg, maar het schoot toch goed op. De eerste stop was de Walmart in Suwanee. Hier aten we eerst een lekker broodje bij de Subway. Daarna haalden we de bbq en stoeltjes op die we al apart hadden laten zetten en natuurlijk de rest van de boodschappen. Altijd weer leuk om door deze mega winkel te lopen. Met drie karren vol gingen we weer terug naar de camper. Hier kunnen we wel even mee vooruit.
Toen we buiten kwamen was het helaas lichtjes aan het regenen en dat deed het nog steeds toen we bij de campground van Tallulah Gorge State Park aankwamen. De geplande bbq ging dan ook niet door. In plaats daarvan maakten we een lekkere pan spaghetti. Daarna lekker weer even relaxen met een kop koffie een appelflap er bij. En nu maar hopen dat we morgen dit park ook in kunnen. De voorspellingen zijn helaas niet denderend.